ORGANIZERS

Interfest

NRS

Galaxy

Vladimir Kott

Born in 1973. He graduated from the GITIS State Theatre Institute, department of stage directors, in 1996. In 1996 - 2000 worked as a stage director for a number of regional theatres. In 1999 worked as assistant director for the film "Two Drivers" (dir. Alexander Kott). In 2004 he finished the Higher Courses of Script Writers & Directors, workshop of Vladimir Khotinenko. His graduation short "Door" won numerous awards at international and Russian festivals, including Grand-Prix. Author of several TV projects. "MUKHA" is his debut in fiction film directing.

Filmography:
2004 The Door ( short, diploma)
2005 Family exchange (TV-serial)
2006 The Hunter (TV-serial)
2006 The Silver Samurai Oranienbaum (TV)
2008 Mukha

 

Родился в 1973 году. Закончил режиссерский факультет ГИТИС в 1996 году (мастерская Б. Г. Голубовского). С 1996 г по 2000 г ставил спектакли в провинциальных театрах. В 1999 году работал вторым режиссером на фильме «Ехали два шофера» режиссера А. Котта. В 2004 году окончил режиссерский факультет ВКСР (мастерская В. И. Хотиненко). Его дипломная работа, короткометражный фильм «Дверь», - обладатель Гран-при и престижных наград многочисленных международных и национальных фестивалей кинофестивалей. Снял несколько успешных телепроектов. «Муха» - его режиссерский дебют в полнометражном кино.

Фильмография:
2004 Дверь (дипломная работа, к/м)
2005 Родственный обмен (сериал)
2006 Охотник (сериал)
2006 Серебряный самурай. Ораниенбаум (телефильм)
2008 Муха